Sale!
, , , , ,

Everything Is Solar Y5 Solar Camera 4K HD Dual Screen Preview 360° Viewing Angle 4X/10X Optical Zoom Night Vision Two-way voice with 5W Solar Panel

$247.23$342.89

Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Everything Is Solar Solar Camera 4K HD Dual Screen Preview 360° Viewing Angle 4X/10X Optical Zoom Night Vision Two-way voice with 5W Solar Panel

Everything Is Solar™

  • Free shipping is available when you use coupon code:  EverythingIsSolar at checkout
  • Mastercard and Visa credit/debit cards accepted through Stripe checkout or PayPal with CoinPayments
  • Now accepting Apple Pay and Google Pay at checkout
  • Please allow 1 – 3 days for order processing and allow 2 – 4 weeks for delivery
  • Please understand our Terms and Conditions for refunds at:  https:/houseofinternationaldecor.com/return-policy 

Everything Is Solar Y5 Solar Camera 4K HD Dual Screen Preview 360° Viewing Angle 4X/10X Optical Zoom Night Vision Two-way voice with 5W Solar Panel

• 120-degree bolt, 355-degree full field of view of the sphere, dual-screen intelligent linkage

• Using 4MP pan-tilt camera and 4MP wide-angle camera, 5w solar panel built-in 4 21700-20000mAh duplex batteries, continuous work for 36 hours

• Dual-screen preview, SD card cloud storage two storage methods, optional 4x 10x spherical lens, bilateral fill light, increase full-color night vision and starlight night vision

• Two-way voice function, real-time recording, real-time call

• Multiple connection methods: Wifi version, 4G wireless version (no spare network port)

• High-precision PIR sensor configuration, 0.25 seconds to trigger the activation of shooting and video push APP

• Wall and ceiling mount options for a variety of scenarios

• IP66 industrial grade dustproof and waterproof, can adapt to various outdoor harsh weather

About 4G
Our devices going to different countries will adapt to the 4G version according to each country. The BAND value corresponding to each version is as follows.


Y5 dual-lens camera 4G model

About Batteries and Solar
This camera uses advanced low-power technology. If no motion is detected, the camera will go into sleep mode. After fully charged, if the camera contains a 20000mah battery,
It can be woken up 6,000 times by detecting human movement, working for 15 seconds each time, and charged by solar energy. When the sun is full, the supplemented electricity can be used for 300 times of wake-up per hour.

Tips:
If the camera is woken up frequently or human motion is detected multiple times, the camera’s battery will be quickly drained.
The battery in the camera can be recharged 500 times. Assuming we charge the camera – once a week, the battery life can be up to 9+ years.
The recommended operating temperature for the camera is 14″F~122F (- 10C~50C). Battery performance may degrade at low temperatures.
At temperatures below -4″F (-20C), the battery may drain for a short period of time and may even fail to charge. It will resume normal operation as the temperature rises.

1. Question:  Will the camera display a red light after turning on the night vision function?
Answer:  The built-in infrared light beads make the camera show some faint red light when night vision is activated, but the image quality is still clear in no light environment.

2. Question:  What is the longest recording time?
Answer:  The camera has three working modes.
The default is low power mode. When someone passes by, it will automatically start recording for 15 seconds. When the person keeps moving within the monitoring range, the camera will keep recording. built-in camera
The battery can work for 6000 wake-ups, and the solar energy replenishes 250 wake-ups per hour. In theory, it can be used all the time.
The second mode is adaptive mode, when the battery is above 50%, the camera will record for 24h. When the power is below 45%, turn on the low-power working mode, when someone passes by
Automatically turn on for 15 seconds, when people keep moving within the monitoring range, the camera will keep recording
The third mode is full-time mode. In this mode, a continuous power supply is required. In the case of full power, if there is no power supply. Only work 36 hours.

3. Question:  How to check the video playback?
Answer:  Click the video playback on the home page of the pull-up control menu, and select memory card playback or cloud storage playback.

4. Question:  What should I do if the memory card space is insufficient?
Answer:  After the memory card space is used up. Recordings will be overwritten from the earliest time period. or. You can subscribe to cloud storage.

5. Question:  How many cameras can be connected to the same account?
Answer:  You can add 50 cameras, but we recommend adding up to 10 devices for a better experience.

6. Question:  Why can’t I receive push notifications on my mobile device?
Answer:  Make sure you have allowed the NIVIEW App to push notifications to your mobile device. “When you watch the real

7. Question: How many accounts can one camera share?
Answer:  8.

Y5 dual-lens camera WIFI model

About Batteries and Solar
This camera uses advanced low-power technology. If no motion is detected, the camera will enter sleep mode. After fully charged, if the camera contains a 20000mah battery, it can detect the human body
Exercise can be woken up 6000 times, each work is 15 seconds, solar charging, when the sun is full, the supplementary power can be used 300 times to wake up per hour.

Tips:
If the camera is woken up frequently or human motion is detected multiple times, the camera’s battery will be quickly drained.
The battery in the camera can be recharged 500 times. Assuming we charge the camera – once a week, the battery can last up to 9+ years.
The recommended working temperature of the camera is 14*F~122*F(-10C~50^C). Battery performance may decrease at low temperatures.
At temperatures below -4F (-20C), the battery may be drained in a short period of time and may not even be recharged. It will resume normal operation as the temperature rises.

1. Question:  Why does the Wi-Fi name not appear when I connect to Wi-Fi?
Answer:  When your iPhone is iOS13 and above, you need to open the app’s “Location Permissions” in system settings, and change it to “Allow while using”.

2. Question:  Will the camera display a red light when the night vision function is turned on?
Answer:  The built-in IR LED allows the camera to display a faint red light when night vision is activated, but the image quality is still clear in dark environments.

3. Question: How far should the device be from the router?
Answer:  After testing, the Wi-Fi connection distance can generally reach 220 meters in an open place. But the reality depends on the strength of the Wi-Fi and its surroundings
(Thick walls, electromagnetic devices, and large metal objects can all interfere with the Wi-Fi signal). If the camera connection is weak or unstable, place the device as close to the router as possible.

4. Question:  What is the longest recording time?
Answer:  The camera has three working modes.
The default is low power mode. When someone passes by, it will automatically start recording for 15 seconds. When the person keeps moving within the monitoring range, the camera will keep recording. built-in camera
The battery can work for 6000 wake-ups, and the solar energy replenishes 250 wake-ups per hour. In theory, it can be used all the time.
The second mode is adaptive mode, when the battery is above 50%, the camera will record for 24h. When the power is below 45%, turn on the low-power working mode, when someone passes by
Automatically start recording for 15 seconds, when people keep moving within the monitoring range, the camera will record directly
The third mode is full-time mode. In this mode, a continuous power supply is required. Under full power, if there is no power supply, it can only work for 36 hours.

5. Question:  How to check the video playback?
Answer:  Click the video playback on the home page of the pull-up control menu, and select memory card playback or cloud storage playback.

6. Question:  Do I need to always connect my phone to WiFi if I want to watch videos?
Answer:  No. When your camera has a good WiFi connection to the router, you can use WLAN or cellular data to watch them.

7. Question:  What should I do if the memory card space is insufficient?
Answer:   After the memory card space is used up, the recording will be overwritten from the earliest time period. Alternatively, you can subscribe to cloud storage.

8. Question:  What should I do if the WIFI connection fails?
Answer:
*Please make sure your camera is connected to 2.4GHz WiFi, not 5GHz WiFi.
Move the camera and mobile device closer to the router when connecting.
* Check if the WiFi password you entered is wrong or if there are special symbols in the password.
★ Make sure your camera is fully charged and your router is not disconnected from power.

9. Question: Why does the camera sometimes disconnect from WiFi?
Answer:
★Please check the network connection of your mobile device and router.
*If the camera cannot receive a strong signal, please try to bring the router closer to the camera, or use a WiFi extender.
* Make sure your camera is fully charged and your router is plugged in.

10. Question:  How many cameras can be connected to the same account?
Answer:  You can add 50 cameras, but we recommend adding up to 10 devices for a better experience.

11. Question:  Why can’t I receive push notifications on my mobile device?
Answer:  Make sure you have allowed the NiView App to push notifications to your mobile device. “When you look at the real

12. Question:  How many accounts can one camera share?
Answer:  8.

Origin

CN(Origin)

Viewing Angle

120°

Connectivity

WIFI

Installation

Normal

Certification

CE

Model Number

Y5 Solor Camera

Alarm Action

Local Alarm

Technology

Infrared

Smart home platform

Other

Horizontal Resolution

4MP

Sensor

CMOS

Clarity

1080P

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Everything Is Solar Y5 Solar Camera 4K HD Dual Screen Preview 360° Viewing Angle 4X/10X Optical Zoom Night Vision Two-way voice with 5W Solar Panel”

Your email address will not be published.